Pureza de María Sant Cugat

Dia de la Pureza 2023

El Col·legi Pureza de María celebra el Dia de la Pureza en una jornada especial de comunitat i alegria

Estudiants i personal es van unir en una jornada vibrant, commemorant els valors essencials de la institució amb una àmplia varietat d’activitats inoblidables. Des de la iniciativa de “Padrins i fillols” fins als originals tallers creatius, el Dia de la Pureza va transpirar una atmosfera d’alegria i cohesió

El Dia de la Pureza, que va tenir lloc el passat 16 d’octubre, es va convertir en una festa memorable en què els estudiants i el personal van unir-se per commemorar i celebrar els valors fonamentals de la institució.

Al llarg del dia, els estudiants van participar en una àmplia oferta d’activitats emocionants, que van incloure inflables, jocs de taula, tornejos i una sèrie de tallers proposats pels alumnes de 1r de Batxillerat que van enriquir l’aprenentatge i la creativitat dels estudiants.

Les activitats creatives, com Scrapbook Madre Alberta, van permetre als estudiants expressar-se artísticament i reflexionar sobre els valors de la Pureza, mentre creaven obres úniques i significatives.

Les misses celebrades al Saló d’Actes i la Capella van ser moments d’unió i espiritualitat, recordant la importància de la Pureza de María com a pilars de la nostra comunitat.

L’èxit del Dia de la Pureza es va veure reflectit en l’entusiasme i la participació de tots els estudiants, personal i famílies. Aquesta celebració va mostrar una vegada més l’esperit fort i les arrels profundes que defineixen el Col·legi Pureza de María.

Amb gratitud, esperem amb il·lusió el proper Dia de la Pureza, que sens dubte serà encara més impressionant i memorable.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicació 

www.pmaria-santcugat.org 

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *