Pureza de María Sant Cugat

La infermera de la nostra escola

La infermera de la nostra escola

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat aquest curs compta amb una nova infermera, la Paula Concellón.

Aquest curs 2021-2022 l’escola compta amb una nova infermera que afronta el repte d’aquesta feina amb professionalitat, entusiasme, proximitat i calma.

La infermera, Paula Concellón, desenvolupa a l’escola un rol multidimensional. Les seves tasques consisteixen a oferir atenció immediata davant de problemes de salut que puguin sorgir.

 D’una banda, s’encarrega de  tenir cura i vetllar per la salut de tota la comunitat educativa, gestiona l’administració i custòdia de medicaments prescrits per un metge. 

D’altra banda, fa un control o seguiment de malalties cròniques; en els casos d’intoleràncies, al·lèrgies alimentàries i dietes especials, juntament amb el servei de menjador, fa el seguiment de les necessitats alimentàries,

També fa prevenció i detecció precoç de problemes de salut en edat escolar i s’encarrega de la gestió de tallers d’educació per la salut.

La filosofia de l’escola vetlla per entorn social i comunitari amb la màxima seguretat i qualitat i s’adapta a les mesures que s’han de prendre en cada moment en el context actual.

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:
La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 
Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.
Més informació:
Noelia Borque ([email protected])
Cap de l’equip de comunicació 

Més posts

Nova pista d’atletisme

La nova pista d’atletisme ja és una realitat El Col·legi Pureza de María Sant Cugat,

Nova infermera

Helena Juanola, nova infermera del Col·legi Pureza de María Sant Cugat El Col·legi Pureza de

Benvinguts al curs 22-23

Benvinguts al curs 22-23 Comencem un nou curs escolar, donant la més afectuosa i cordial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.