Pureza de María Sant Cugat

Festa Alumni 2022

Celebrem la festa anual dels exalumnes Pureza de María Sant Cugat

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat celebra una festa dedicada especialment als exalumnes de la nostra escola a les seves instal·lacions

El passat divendres 17 de juny de 2022, diversos exalumnes de diferents promocions, professors, direcció, personal d’administració i serveis i amics, van celebrar la trobada anual dels exalumnes, que van marxar de l’escola en els darrers anys del nostre centre. 

Una oportunitat molt agradable per retrobar companys de promoció, antics mestres i professors actual que van voler compartir aquest moment tan especial.

La festa va començar amb una Missa especial, presidida pel Mossèn Àlex Serra.  Seguidament, la Gna. Núria Calvera, directora del centre, va fer públic l’agraïment a tots els alumnes i exalumnes, professorat i ha tingut un record a les persones que ja no hi són. Després, es va  fer un recorregut per les instal·lacions  del centre  per poder reviure  aquells moments tan especial que van marcar l’etapa escolar dels exalumnes.

El punt final a la celebració va ser un pica-pica en un ambient distès, on van poder recordar aquesta jornada a mode de fotografia en el photocall preparat per a l’ocasió. Va ser tota una festa, plena d’emocions i retrobaments, tant amb els alumnes que van créixer al Col·legi Pureza de María de Sant Cugat, com amb els seus professors i famílies. Una gran experiència per a tota la Comunitat que esperem poder repetir amb tots aquells que som de la “família Pureza de María”.

Fins la propera!

Sobre l’escola Pureza de María Sant Cugat:

La congregació Pureza de María es va instal·lar a Barcelona el 1950 al barri de Gràcia.  El 1955 va traslladar la seu al carrer Ballester. Cinc anys més tard, van obrir un petit parvulari i més tard van ampliar la seva oferta acadèmica. 

Al setembre de 1974 van començar les classes a la nova seu de Sant Cugat del Vallès. Actualment és un col·legi mixt concertat catòlic, que oferta Educació infantil, Primària, secundària i Batxillerat.

Més informació:

Noelia Borque ([email protected])

Cap de l’equip de comunicacióMés posts

Dia de la Pau 2024

Èxit de la celebració del Dia de la Pau al Col·legi Pureza de María Sant

Millor centre 2024

El Col·legi Pureza de María Sant Cugat, distingit com a ‘Millor Centre 2024’ En un

Jornada Orienta 2024

Jornada Orienta per als alumnes de Batxillerat amb la participació de diverses universitats Estudiants de

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *