Pureza de María Sant Cugat

El col·legi Pureza de María signa un conveni amb la UAO

Per tal d’estrènyer i afermar les relacions entre institucions, s’ha signat un conveni amb la Universitat Abat Oliba CEU.

El passat 17 de desembre, es va dur a terme la signatura del conveni entre la UAO i el col·legi Pureza de María, a les instal·lacions de la Universitat Abat Oliba, situada a la zona alta de Barcelona. A aquesta signatura van assistir el rector de la Universitat UAO CEU –Dr. Rafael Rodríguez-Ponga Salamanca-, el Vicerector de Relacions Institucionals –Dr. Sergio Rodríguez López-Ros, el Secretari General de la Universitat –Dr. Pablo Nuevo López, i finalment la Sra Olga Morelli Pons, responsable d’Informació i Orientació Acadèmica. Per part de l’escola Pureza de María van acudir a la signatura la Gna. María Jesús Torrente Martínez, directora general del col·legi Pureza de María i la Sra. Laura Córdoba Ramírez, Cap d’estudis d’Educació Infantil i Primària.

Després d’una agradable conversa amb el rector de la Universitat i l’oportuna signatura del conveni, la gna. María Jesús Torrente i Laura Córdoba van poder gaudir d’un breu tour pel centre on es van mostrar les instal·lacions i les últimes reformes dutes a terme a la Universitat. A més, en aquesta conversa es van acabar de concretar algunes accions específiques de col·laboració entre el col·legi i la Universitat.

Aquesta nova aliança segellada amb la Universitat Abat Oliba CEU pretén consolidar un camí emprès fa un temps en la col·laboració per facilitar al nostre alumnat una educació de qualitat, no només en l’etapa educativa escolar sinó també en la seva època universitària, on els alumnes puguin consolidar els principis i valors adquirits en el nostre col·legi.

Més posts

Sortida nouvinguts 2024

El Col·legi Pureza de María de Sant Cugat ha organitzat una emocionant sortida especial per

Jocs Florals 2024

Els XVII Jocs Florals Pureza de María Sant Cugat del 2024 culminen amb gran èxit,

Intercanvi a Alemanya 2024

Una setmana enriquidora: alumnes del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat viuen una experiència inoblidable

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *