Pureza de María Sant Cugat

El col·legi Pureza de María celebra la jornada Orienta

Els alumnes de 3r i 4rt ESO durant tot el dia han rebut informació sobre les diferents sortides professionals a les que tenen accés.

Els passat dimarts 20 de febrer, el col·legi Pureza de María va organitzar una jornada per als alumnes de tercer i quart de la ESO per a donar resposta a tots els interrogants que se’ls plantegen a l’hora d’escollir itineraris. Diferents ex alumnes, alumnes de batxillerat, professorat i gabinet d’orientació, van explicar els alumnes de 4rt ESO les seves experiències professionals i vitals per tal d’ajudar-los a discernir sobre el seu futur professional i vocacional. A més, els van ensenyar les diferents ofertes educatives que el nostre sistema els te preparats i els van parlar sobre les experiències positives i negatives tant de la formació com de la professionalització que són a la fi les que donen significat a les nostres vides.

Pureza de María vol oferir-los una experiència que mira al futur, perquè sabem de la importància de la vocació personal i com influeix en el desenvolupament d’un ofici o professió. Moltes persones aconsegueixen trobar aquesta activitat de forma ràpida, per exemple durant la infància, i arriben a concretar els seus somnis en la edat adulta. Altres alumnes prenen camins diferents fins a entendre quin és el seu rumb professional i personal. Aquells menys afortunats són els que no cerquen la seva vocació i es dediquen a certes activitats sense la passió suficient i no volem que això els succeeixi els nostres alumnes.

És el moment de veure’ls créixer… Ajudem-los en el seu futur junts!

Més posts

Visita alcaldessa 2023

L’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, visita el Col·legi Pureza de Maria i descobreix el

Biblioteca 2023

La Biblioteca del Col·legi Pureza de Maria Sant Cugat ofereix activitats molt variades per a

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *