Pureza de María

El col·legi Pureza de María celebra la jornada Orienta

Els alumnes de 3r i 4rt ESO durant tot el dia han rebut informació sobre les diferents sortides professionals a les que tenen accés.

Els passat dimarts 20 de febrer, el col·legi Pureza de María va organitzar una jornada per als alumnes de tercer i quart de la ESO per a donar resposta a tots els interrogants que se’ls plantegen a l’hora d’escollir itineraris. Diferents ex alumnes, alumnes de batxillerat, professorat i gabinet d’orientació, van explicar els alumnes de 4rt ESO les seves experiències professionals i vitals per tal d’ajudar-los a discernir sobre el seu futur professional i vocacional. A més, els van ensenyar les diferents ofertes educatives que el nostre sistema els te preparats i els van parlar sobre les experiències positives i negatives tant de la formació com de la professionalització que són a la fi les que donen significat a les nostres vides.

Pureza de María vol oferir-los una experiència que mira al futur, perquè sabem de la importància de la vocació personal i com influeix en el desenvolupament d’un ofici o professió. Moltes persones aconsegueixen trobar aquesta activitat de forma ràpida, per exemple durant la infància, i arriben a concretar els seus somnis en la edat adulta. Altres alumnes prenen camins diferents fins a entendre quin és el seu rumb professional i personal. Aquells menys afortunats són els que no cerquen la seva vocació i es dediquen a certes activitats sense la passió suficient i no volem que això els succeeixi els nostres alumnes.

És el moment de veure’ls créixer… Ajudem-los en el seu futur junts!

Més posts

Festa Alumni 2022

Celebrem la festa anual dels exalumnes Pureza de María Sant Cugat El Col·legi Pureza de

Dia de la Família

Gran participació en el Dia de la Família celebrat al Col·legi Pureza de María Sant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.