Pureza de María Sant Cugat

El col·legi Pureza de María celebra la jornada Orienta

Els alumnes de 3r i 4rt ESO durant tot el dia han rebut informació sobre les diferents sortides professionals a les que tenen accés.

Els passat dimarts 20 de febrer, el col·legi Pureza de María va organitzar una jornada per als alumnes de tercer i quart de la ESO per a donar resposta a tots els interrogants que se’ls plantegen a l’hora d’escollir itineraris. Diferents ex alumnes, alumnes de batxillerat, professorat i gabinet d’orientació, van explicar els alumnes de 4rt ESO les seves experiències professionals i vitals per tal d’ajudar-los a discernir sobre el seu futur professional i vocacional. A més, els van ensenyar les diferents ofertes educatives que el nostre sistema els te preparats i els van parlar sobre les experiències positives i negatives tant de la formació com de la professionalització que són a la fi les que donen significat a les nostres vides.

Pureza de María vol oferir-los una experiència que mira al futur, perquè sabem de la importància de la vocació personal i com influeix en el desenvolupament d’un ofici o professió. Moltes persones aconsegueixen trobar aquesta activitat de forma ràpida, per exemple durant la infància, i arriben a concretar els seus somnis en la edat adulta. Altres alumnes prenen camins diferents fins a entendre quin és el seu rumb professional i personal. Aquells menys afortunats són els que no cerquen la seva vocació i es dediquen a certes activitats sense la passió suficient i no volem que això els succeeixi els nostres alumnes.

És el moment de veure’ls créixer… Ajudem-los en el seu futur junts!

Més posts

Dia de la Pureza 2023

El Col·legi Pureza de María celebra el Dia de la Pureza en una jornada especial

Dijous de discerniment

El Col·legi Pureza de María anuncia un innovador projecte de desenvolupament personal per a estudiants.

Reunió equips directius

Els equips directius dels Col·legis Pureza de Maria s’han reunit a Sant Cugat del Vallès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *